Protas, Erdvė, Intelektas

Čia parodoma, kaip Protas susijęs su Erdve ir Intelektu: protas-erdve-intelektas. Esmė tame, kad tos pačios moralinės savybės, kurios sudaro protą, taipogi sukuria ir fizikinę Erdvę. Pastaroji aprašoma aukštesnio rango Fibonačio skaičiais, bylojančiais, kad kad egzistuoja 12 erdvės lygmenų, atitinkančių 12 skirtingų pasaulių (nuo elementarių dalelių iki visos Visatos) Toliau skaityti „Protas, Erdvė, Intelektas”

Iš ko susideda Moralinės Savybės

Čia parodoma, kaip mūsų jausmai formuoja mūsų gi Moralines savybes. Dešinėje parodyti Pilnaverčiai Jausmai , formuojantys teigiamas savybes („dorybes”), kairėje – nepilnaverčiai, iš kurių gauname neigiamas savybes („niekšybes”). Fokusas tame, kad labai nežymūs pradinių jausmų pokyčiai veda prie labai skirtingų rezultatų. Toliau skaityti „Iš ko susideda Moralinės Savybės”

Visata sukurta iš Jausmų

Čia parodoma, kaip Jausmai sukuria Visatą, remiantis daugiamatės kombinatorikos samprotavimais iš knygos  Как Устроен Мир (angliškai žr. Algebra and Panpsychism). Esmė tokia. Du pirminiai jausmai – Absoliutumas ir Santykinumas (arba Kūrybiškumas ir Griaunamumas) – jungiasi, gimdydami Egzistencijos ir Atspindžio (Priežastingumo ir Neišvengiamumo) pojūčius. Šie toliau jungiasi, gimdydami keturis „antrinius“ jausmus, apsprendžiančius keturių pasaulio plotmių (taipogi Helenistinių elementų) egzistavimą. Toliau skaityti „Visata sukurta iš Jausmų”