Atomų Sandara – Antra Dalis

Filmukas apie tai, kaip jausmai ir mintys formuoja atomus. Parodoma, kad atomai turi daugiasluoksnį intelektą, labai panašų į žmogaus, o jų pasiskirstymo Visatoje grafikas labai panašus į žmogaus gyvenimą – iš ko daroma išvada, kad atomai auga ir gyvena, kaip žmonės. Tai paaiškina elementų transmutacijas ir „šaltas branduolines” reakcijas, ne taip jau seniai plačiai diskutuotas chemijoje  Toliau skaityti „Atomų Sandara – Antra Dalis”

Jausmų Balansavimas ir Moralinės Savybės

Filmukas apie tai, kaip paskiri jausmai formuoja mūsų moralines savybes ir charakterį aplamai. Pateikiama moralinių savybių schemą turi kertinę reikšmę, nes ji valdo visus gamtos procesus – nuo mažiausių „torsinių laukų” iki visos Visatos lygmenų! Toliau skaityti „Jausmų Balansavimas ir Moralinės Savybės”

Biolauko ir Šviesos Prigimtis

Filmukas apie du „atrodytų mažai tesurištus reiškinius” – biolauką ir šviesą – parodo, kad jų prigimtis labai panaši. Tai labai plati tema, verta žymiai gilesnės analizės. Tačiau ją paliesti verta jau dabar – kad pabrėžti jausmų jungimosi ir moralinių savybių svarbą (nagrinėjamą kitame filmuke) Toliau skaityti „Biolauko ir Šviesos Prigimtis”