Protas, Erdvė, Intelektas

Čia parodoma, kaip Protas susijęs su Erdve ir Intelektu: protas-erdve-intelektas. Esmė tame, kad tos pačios moralinės savybės, kurios sudaro protą, taipogi sukuria ir fizikinę Erdvę. Pastaroji aprašoma aukštesnio rango Fibonačio skaičiais, bylojančiais, kad kad egzistuoja 12 erdvės lygmenų, atitinkančių 12 skirtingų pasaulių (nuo elementarių dalelių iki visos Visatos)

Apatinė plakato dalis parodo attikimą tarp daugiasluoksnės sūkurinės struktūros (aprašomos aukštesnio rango Fibonačio skaičiais) ir septyniais intelekto lygiais, aprašomais daugiamatėmis kristalinėmis gardelėmis (ir matematiškai išreiškiamais per „Kissing Numbers” – kiek vienas rutuliukas gali liesti tokių pačių rutuliukų N-matėje erdvėje).

Trumpai, kai žmogus užvaldytas tik vieno jausmo, jo intelektas tampa „vienmatis” su K(1) = 2 – toks žmogus vienu metu gali priimt tik du skirtingus faktorius („teisinga” ir „neteisinga”). Toks intelektas atityinka „vertinimą” – jis nieko nesukuria, o tik vertina kitus. Tai „biurokratinio bioroboto” lygmuo.

Kai žmgus balansuoja du skirtingus jausmus (kurie savo ruožtu suteikia jam primityviausdias moralines savybes), jo intelektas tampa „dvimatis” su K(2) = 6. Toks žmogus vienu metu gali priimt šešis skirtingus faktorius. Jis pats – septintas. Arį ne todėl visuomenėj taip populiarūs „septintukai” (septynios dienos, natos, spalvos, ir t.t.)

Kai balansuojam tris skirtingus jausmus, gaunam K(3) = 12 – tai jau erdvinės vaizduotės lygmuo. Tačiau pilnavertiški lygmenys parsideda tik nuo K(4) = 24 – kai balansuojami keturi „ortogonalūs” jausmai, generuojantys aukštesnes mnoralines savybes (žr. Moralinių Savybių susidarymą). Tada vaizduotė tampa „keturmate” (vienu metu dirba visi keturi nukleotidai) ir – ką vaizduojamės, tas ir materialisuojasi!

Po keturmatės erdvės iškart seka aštuonamtė – jų tarpe nėra jokių stabilių gardelių. K(8) = 240 atitinka „kūrybinį polėkį” – kada vyras apsijungia su moterim, kiekvienas dudamas po keturis pilnaverčius jausmus, kurių sąjunga leidžia vienu metu primmti visas 240 psichoemergijas (žr. Visata sudaryta iš Jausmų), ko pasekoje ir gimsta vaikai

Toliau seka K(24) = 196,560 – Žvaigždžių lygis, kai balansuojami visi 24 jausmai, kas leidžia pakilt į aukščiausius moralinių savybių lygmenis, vienu metu priimant beveik du šimtai tūkstančių skirtingų faktorių. Ne be reikalo sakoma, kad žvaigždės materializuoja mūsų svajones!

Priešpaskutinis lygmuo: K(240) = 4 x 10^47 – kai vienu metu balansuojamos visos 240 jausmų formos, priimant tokį faktorių skaičių, kiek Visatoje egzistuoja žvaigždžių, pakėlus kvadratu. Tai Dieviškas intelektas, leidžiantis vienu metu komunikuot su visais Visatos gyviais, turinčiais materialius kūnus, ir tikriausia daugeliu Sielų, neturinčių kūnų…

Įdomu, kad Dieviškas lygmuo pasiekiamas iš žvaigždžių lygmens per devynis žingsnius, o taippat iš vyro ir moters (šeimos) lygmens per dvidešimt žingsnių, nes K(240) ~ K(24)^9 ~ K(8)^20.

Tačiau lengviausias kelias į Dieviškumą – kai visi K(8) = 240 faktoriai transformuojasi į atskiras dimensijas, automatiškai virsdami į K(240). Šitai atistinka, kai pilnavertė šeima pastoviai randasi kūrybinio įkvėpimo gardelėje (K(8)). Detaliau apie tokius virsmus žr. stebuklu-technologija

Minčių Pasaulis: Proto Gardelės
Jausmai – Mintys – Erdvė
Morfogenezė – Mokslas apie Gyvą Pasaulį

Nauja Pasaulėžiūra

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *