Kaip formuojasi Protas

Čia parodoma, kaip moralinės savybės formuoja Protą:  Moraliniu Savybiu Pasiskirstymas. Viršutinė lentelė parodo proto fomravimsią žmoguje, ląstelėje, ir visoje žmonijoje. Apatinė lentelė – visos Visatos masteliu. 

Esmė tame, kad protas pasiskirstęs visame kūne tolygiai. Pvz. Žmoguje protas prasideda nuo aminorūgščių ir baltymų, ir užsibaigia visu žmogaus kūnu bendrai paėmus. Ląstelės protas prasideda ultrafioletinių kvantų lygmenyje, žmonijos – ląstelių lygmenyje, o Visatos – infragarsinių virpesių ir eterinių sielų lygmenyje.

Taippat čia matom, kaip Visatos protas struktūruojamas trijų Dievo emanacijų (Visatos Centro, kiekvienos Pilnavertės Sielos, ir kiekvieno kosminio mikrobangines spinduliuotės kvanto).

Bendriausiu atveju Protas sudarytas iš 24! = 6 x 10^23 jasumų varijacijų (tiek iš 24-rių raidžių galima sudėliot unikalių žodžių, kur kiekviena raidė pasikartoja tik vieną kartą). Šis skaičius lygus 96^12, kur 96 yra pilnaverčių jausmų skaičius Žmogaus (ir visos Visatos) Sieloje  – todėl Protas susideda iš dvylikos lygmenų, kiekvienas iš kurių atitinka tam tikrą moralinę savybę. Taipogi (24!)^6 = 6 x 10^142 – eterinių dalelių skaičius Visatoje – todėl Visata turi šešis Proto lygmenis. Detalesnis šių atitikimų paaiškinimas čia.

Nauja Pasaulėžiūra

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *