Vilniaus Knygų Mugė

Š. m. Vilniaus Knygų Mugėj (vasario 21-24) trečioj salėj stende  3.26 (VšĮ Laimės Kelio Mokykla) pristatysiu kelias temas:

1) Interaktyvus Jausmų Atlasas  – galimybė detaliau susipažint su kiekviena jausmine būsena, suprast jos pasekmes ir transformavimo galimybes. Ieškau bendraautorių (literatorių, rašytojų, vertėjų, menininkų, žaidimų/scenarijų kūrėjų, psichologų, studentų programistų) tolimesnei kūrybai, kaip aprašyta to puslapio apačioj

2) Tiksliųjų Mokslų Pasakos  – visa eilė plakatų, padedančių įžvelgt gilesnę prasmę tame, kas „gąsdina ir neįdomu”. Plakatus galima pakabint ant sienos, arba patiest ant stalo vietoj staltiesės, kad vaikas „patyliukais susidraugautų”. Ieškau mokslininkų, norinčių kurt naujus panašius plakatus ir juos apjunginėt į vientisą (interaktyvinę) sistemą.

3) Kaip Apjungti Protą su Širdim –  aktualiausia tema, siekiant asmenybės vientisumo. Apjungia Logiką su Jausmais, siekiant „kompleksinės mąstysenos”: mąstom lokaliai – jaučiam globaliai, jaučiam lokaliai – mąstom globaliai. Visuomenė perpildyta „humanitarais” ir „tiksliukais”, o reikia „abiejų viename”:

Apie Mąstymo Prigimtį
Mąstymo Vizualizavimas

Susiję su švietėjiška veikla – motyvacija įvairiapusiai saviugdai

Pasaulėžiūra


Vilniaus knygų mugė`2019

2 mintys apie „Vilniaus Knygų Mugė“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *