Kviečiam atvažiuoti!

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „sakniava“Kviečiam atvažiuoti žmones, norinčius pasigilinti į save, atsakyti į gilesnius būties klausimus.  Mūsų vietovė – puiki vieta meditacinėms praktikoms, atsiribojimui nuo miesto triukšmo ir patogumų, pasinėrimui į natūralią aplinką, harmoningai derinančią Giliamintiškumo ir Džiaugsmingumo energijas!

Kalvotoje vietovėje, iš visų pusių apsuptoje aukšta juodalksnių siena, izoliuojančia nuo aplinkinio pasaulio, turim du namukus, tinkančius žiemojimui. Vienas namukas „stiklinis” – atveria gražiausius vaizdus į supančią aplinką. Yra du prūdai, dūminė pirtelė.

Kaip sakė Robinas Šrama („Vienuolis, kuris pardavė ferari”) – „geriausia, ką žmogus gali pats sau padaryti – pastatyti save į ne visai komfortabilias sąlygas, skatinančias ameninį tobulėjimą”. Šis aspektas pas mus garantuotas. Elektra tik viename namuke (saulės baterijos), kitame – vakarojimas su žibaline lempa ir/ar žvakėmis. Tualetas lauke – geriausias „pasyvus” kūno grūdinimas, apginantis nuo bet kokių „peršalimų”. Karštu vandeniu reikia pasirūpint patiems – šildyt ant dujinės arba židinio. Dušo nėra – kasdienis maudymasis prūde – gera nuotaika užtikrinta! Valgis gaminamas ant mažos dujinės plytelės arba ant krosnelės židinio viršaus.

Yra didelis kluonas, užpildytas šienu – puiki vieta „senoviniam” miegojimui. Ant kluono sienų iškabinti plakatai su Nauja Pasaulėžiūra – padeda koncentruoti mintis į gilesnius būties klausimus, atsiribot nuo nereikšmingų „paviršutinumų”.

Aplinkui – neseniai pasodintas botanikos ir vaismedžių sodas, vaikams – namukas ir karstyklės (keliais aukštais nutiesti tinklai) medžiuose, didelės sūpynės, didelis batutas, prūduose – plaustas ir valtelė, iš kurios galima stebėt įdomiausius povandeninio gyvenimo aspektus.

Aplinkui gražios vietos pasivaikščiojimui miške, netoliese keli ežerai: Sakno (0.5 km), Tremento (1 km), Skundžio (4 km), Morkavo ir Vernijaus (apie 6 km), truputį tolėliau keli piliakalniai, iš trijų pusių apsupti ežerais.

Vasarą galima užsiiminėti žolininkyste, daržininkyste, gėlininkyste, sodinti ir prižiūrėti medelius, žiemą – prie židinio atsiduoti gilesniems apmąstymams 😉

Sodyboje sukurta „amžinai pakilios nuotaikos aura” – nes dažnai rengiam šventes (žr. nuotraukas), o vasarą – vaikų stovyklas (žr. nuotraukas)

Aplinkiniai vaizdai

Kontaktai, kaip atvažiuoti

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *